Så handlar du

Handla hos Fröknarna Bus

När du handlar hos Fröknarna Bus gör du det genom att klicka på knapparna märkta "Lägg i korgen". Produkterna hamnar då i korgen som du kan se längst upp på sidan. När du valt de produkter du vill ha klickar du på "Kassan".

 

Menyn
Menyn hittar du till vänster på sidan. Här finns huvudkategorier med flera punkter under varje kategori. Genom att klicka på menypunkterna får du upp en lista på alla produkter som finns under den punkten.

Du måste inte registrera dig som kund hos Fröknarna Bus för att kunna beställa via vår webbshop, men är du återkommande kund underlättar det då dina uppgifter finns sparade.

För att registrera dig klickar du på "Ny kund" som du finner uppe till höger under knappen "Logga in". Om du klickar på denna knappen kommer du vidare till ett registreringsfönster. Markera först vilken typ av kund du är, och fyll sedan i alla de fälten. Om det är företagsinköp är det viktigt att du fyller i fälten "Företagsnamn" och "Organisationsnummer".

När du fyllt i alla fälten och klickat på "Nästa" blir du registrerad som kund. Du loggas då automatiskt in på sidan och kan börja handla. Nästa gång du handlar på www.froknarnabus.se loggar du in med användarnamn och lösenord, så slipper du fylla i dina uppgifter igen.

Kostnad för icke uthämtade försändelser.
Om du underlåter att hämta ut paketet , kommer du att få en faktura för icke uthämtat paket. Detta för att täcka våra fraktkostnader tur och retur,inklusive lagerhanteringskostnader. Kostnad för icke uthämtade paket är på 400:- ex. moms (500:- ink. moms)