Support

Support

14 dagars ångerrätt vid distansavtal

Om du av någon anledning vill returnera en produkt, så är det inget krav, men en fördel om du tar kontakt med Fröknarna Bus för vidare information innan du skickar tillbaka din produkt. En retur förutsätter att varan är köpt hos
Fröknarna Bus samt att den bör returneras i originalförpackningen inklusive samtliga originaltillbehör. Ångerrätten gäller inte datorprogram, batterier, ljud- och bildupptagningar då förseglingen/plomberingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering (t ex serienummer). Kunden betalar returfrakten till Fröknarna Bus. Ångerrätten gäller ej för företag.

Reklamation
Köparen måste reklamera, det vill säga klaga på en vara till
Fröknarna Bus, för att ha rätt till en reparation, ny vara eller någon annan åtgärd. Köparen ska meddela Fröknarna Bus att det är fel på varan och vad som är fel. Reklamationen ska göras inom skälig tid från det att köparen upptäckt felet. Inom två månader är alltid skälig tid. En reklamation ska göras senast tre år från försäljningstillfället. Köparen ska bevisa att varan är köpt hos Fröknarna Bus, när varan köptes och till vilket pris.

Reparationer

Fröknarna Bus använder sig av respektive tillverkares auktoriserade verkstäder. Om det uppstått ett fel på en vara som du köpt hos Fröknarna Bus och du önskar få den reparerad så kommer produkten att sändas till respektive serviceverkstad för service/reparation.
Vid serviceärenden kan du kontakta Fröknarna Bus
 på tel: 0303-13940 eller via e-mail kontoret@froknarnabus.se.

Det är inget krav men bifoga gärna följande information för snabbare hantering:

1. Vad som är fel.
2. Serienummer på varan.
3. Returadress, telefonnummer och e-post
4. Skicka kameran utan minneskort och batteri, etc.
5. Bifoga en kopia av kvittot eller garantisedeln.

Om du skickar varan direkt till serviceverkstaden för reparation så rekommenderar vi att du behåller en kopia på den information som du eventuellt bifogat med din produkt.

Alla varor som säljs hos
Fröknarna Bus, säljs med svensk garanti. Garantin varierar från produkt till produkt, men är vanligtvis mellan 1 och 10 år. Se tillverkarens hemsida eller garantikortet som följer med produkten för detaljer kring garantin för just din vara.