Om Oss

Om oss

Fröknarna Bus AB

Välkommen till Fröknarna Bus informationscenter. Här hittar du information om vår nätbutik. Vi hälsar dig välkommen som kund hos oss och önskar dig mycket nöje!

Fröknarna Bus - butik och näthandel

Kompetens
Ingen är expert på allt, men hos oss hittar du alltid någon som är expert på just dina frågor och behov. Det är det som är nyckeln till att sälja den produkt som är rätt för just dig. Vi är omåttligt intresserade inom våra kunskapsområden och är alltid uppdaterade på trender och är snabbt ute med de senaste produkterna på marknaden.

Sortiment
Fröknarna Bus har alltid stort och uppdaterat urval av leksaker. Vi lagerför dessa varor själv, så att vi snabbt kan få ut det till kunden.

Tillgänglighet
Fröknarna Bus är både butik och näthandel. Det betyder att du kan komma till butiken och få alla råd och tips du behöver eller att du kan handla direkt på vår nätsida - där hittar du ytterligare information om varje produkt. Samma pris i butiken som på nätet.

Pris

Fröknarna Bus finns på en marknad med många konkurrenter och alla konkurrerar på pris. Tack vare vår kompetens kommer du alltid gå ut ur butiken med kännedom om att du har gjort ett bra köp. Om du jämför priserna mot våra konkurrenters, så ser du att du sällan betalar något extra för den kunskap och hjälp du får.

"Uppenbara prisfel"
Fröknarna Bus förbehåller sig rätten att annulera ordrar då ett
"uppenbart" prisfel inträffat.
Ett uppenbart prisfel defineras på så sätt att priset på en vara skiljer
sig märkbart från det normalt förväntade verkliga priset.

I dessa fall skiljer sig priset så markant från det verkliga priset
att kunden bör förstå att priset är felaktigt.

Butik
Fröknarna Bus erbjuder möjligheten för hämtning av varor på Västra gatan 62 i Kungälv.

 

Fröknarna Bus AB
Västra Gatan 62
442 31 Kungälv
Tel: 0303-13940
Epost:
kontoret@froknarnabus.se